Снимки БулфотоПореден протест се проведе във Варна днес. Целта му

...
Снимки БулфотоПореден протест се проведе във Варна днес. Целта му
Коментари Харесай

Граждани протестираха срещу застрояване на зелените площи във Варна

Снимки Булфото

Пореден митинг се организира във Варна през днешния ден. Целта му е да се опази природата в един от известните квартали.

Протест против застрояването на зелените площи във Варна проведоха жители и неправителствени организации. Според уредниците в града продължава да се прави безотговорно строителство, унищожават се зелени площи и паркове, а Общинският съвет бездейства и си затваря очите. Протестиращите залепиха протестни бележки върху върху загражденията за нов градеж в квартал " Чайка ", написа Булфото.

Горско стопанство " Варна диша " пък внесе следващото предложение за възстановяване на градската среда на Варна, касаещо " Приморски парк " и крайбрежната алея " Кап. Георги Георгиев ".

" Радваме се, че от ден на ден жители, експерти и организации припознават проблемите на града за своя идея и се надяваме да работим дружно за богатството на цялото общество. Също по този начин се надяваме институциите на страната и локалната власт да откликнат на настояванията на жителите и да проработят в името на зеленото бъдеще на Варна ", пишат още от Горско стопанство " Варна диша " на своята страница във фейсбук, където поместват и своето предложение. То е адресирано до кмета и общинските съветници на Варна, регионалния управител и министъра на защитата.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР