Снимки: БулфотоПо искане на Районна прокуратура – Несебър, съдът задържа

...
Снимки: БулфотоПо искане на Районна прокуратура – Несебър, съдът задържа
Коментари Харесай

Съдът в Несебър задържа под стража шведа, откраднал такси в Несебър

Снимки: Булфото

По искане на Районна прокуратура – Несебър, съдът задържа под остъргвам Кристофер А. от Кралство Швеция. Това оповестиха от пресцентъра на Районна прокуратура – Несебър, представен от novini.bg.

Той е упрекнат за това, че на 13.07.2019 година в гр.Несебър, обл. Бургас, незаконно отнел чуждо моторно транспортно средство – лек автомобил, предопределен за таксиметрови транспорти, от владението на мъж, без неговото единодушие и с желание да го употребява, като е последвала щета на транспортното средство, изразяваща се в причиняване на материални вреди по него, настъпили в резултат от пътнотранспортно произшествие, като действието е осъществено в пияно положение – с централизация на алкохол в кръвта 1.74 на хиляда, открито след проба с дрегер – закононарушение по чл.346, ал.2, т.1, пр.1, т.2, пр.1, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Кристофер А. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че Кристофер А. може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокуратура и задържа под стража обвинения.

Определението на Районен съд – Несебър предстои на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР