Снимки БулфотоДобри новини за тези, които искат да разгледат подводница

...
Снимки БулфотоДобри новини за тези, които искат да разгледат подводница
Коментари Харесай

Подводница Слава отново приема посетители

Снимки Булфото

Добри вести за тези, които желаят да прегледат подводница " Слава ", заяви нейният собственик. Подводницата музей " Слава " още веднъж е отворена за гости.  Отново се позволяват самостоятелни или фамилни визити при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Това заяви в морското предаване на " Радио Варна " Данко Калчев - ръководител на фондация „ Белославско стъкло ”, която стопанисва подводницата. 

Тя е била отворена за малко през лятото, сподели Калчев. Започна реализацията на план, който планува подводницата да бъде превърната в екологичен център за следене на положението на въздуха. Ще бъдe конфигурирана инсталация за хващане на фини прахови частици, както и фотоволтаични системи, сподели Данко Калчев. Предвижда се за празника на армията 6 май да бъдат отворени останалите четири отсека в плавателния съд. От цех „ Терем-Флотски боеприпас ” са дали торпедо, което ще бъде ситуирано до подводницата. Торпедото е с дължина 7 метра и тежи два тона, заяви още Данко Калчев, пише Булфото.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР