Снимки БулфотоДесет месеца след смъртта на Милен Цветков неговите близки

...
Снимки БулфотоДесет месеца след смъртта на Милен Цветков неговите близки
Коментари Харесай

Приятелката на Кристиан, който се заби в колата на Милен Цветков: Преди катастрофата изпи шот и му стана лошо

Снимки Булфото

Десет месеца след гибелта на Милен Цветков неговите близки за пръв път чуха детайлности за злополуката, при която почина журналистът.

Пред Темида през днешния ден пояснения даде годеницата на Николов - Симона Цанкова.

Кристиан Николов, който е обвиняем за гибелта на журналиста Милен Цветков, имал “вечерен обред ” - да изпие чай за утешение и да си измие зъбите с успокоителна паста. Прибягвал до тях от години поради напрежението от следването му в Берлин. Това разгласи годеницата му - 21-годишната Симона Цанкова, в Софийския градски съд. Тя обаче не знаела какво се съдържа в чая и пастата, пише 2

Вечерта преди нещастието той, Симона и техни другари, измежду които и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги, чествали рождения ден на момичето в дома на Кристиан.

“Кристиан цяла вечер лигаваше една чаша водка ”, сподели Симона.

Малко по-късно той слязъл при нея и ѝ споделил, че видял един шот и го изпил. Станало му неприятно, изтръпнал, главата му се почувствала необичайно.

Според Симона годеникът ѝ бил най-съвестният и виновният след злополуката:  “Единствено помагаше ” на Милен Цветков. Правел му изкуствено дишане, опитал се да му извади езика, дал му вода, събул си обувката и му я поставил под тила.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР