Снимки: БлицМомче и момиче са жертвите на адската катастрофа на

...
Снимки: БлицМомче и момиче са жертвите на адската катастрофа на
Коментари Харесай

Нови брутално кървави снимки от смъртоносното меле край Пловдив! Загиналите са...

Снимки: Блиц

Момче и момиче са жертвите на адската злополука на Автомагистрала „ Тракия ”. Младите хора са пътували в аудито с бургаска регистрация, написа Блиц.

Вероятно те са били гаджета. Все още не са оповестени детайлности от кое място са починалите. ТИР-ът е на словенска компания.

К амионът е минал през мантинелата в насрещното и е смазал до неразбираемост лекия автомобил. Ударът е бил толкоз нечовечен, че телата на жертвите са изхвръкнали на пътя.

В момента на мястото на случая има доста служители на реда.

Блиц разгласява фотоси на собствен четец от жестоката злополука, станала този следобяд на аутобана. От фрагментите се вижда, че немската кола е смачкана до неразбираемост. 





Междувременно от АПИ оповестиха, че придвижването в региона е краткотрайно затруднено. Пътни служители на реда контролират на място, обходен маршрут: Път - II - 64, п.в. Север; път I-8 -Пловдив – Пазарджик; път III- 805 - Пловдив - Автомагистрала " Тракия " (п.в.при км121). 

Сигнал за тежък пътен случай е подаден към 14 часа. По първични данни на Автомагистрала “Тракия “, на 124 км, в посока Бургас, ТИР излязъл от пътното платно, минал през мантинелата и блъснал челно движещ се в посока София лек автомобил. В резултат на удара са умряли двамата водачи. Извършва се оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Причините за случая са в развой на изясняване.

Обходен маршрут Път - II - 64, п. в. Север; път I-8 -Пловдив – Пазарджик; път III- 805 - Пловдив – Автомагистрала " Тракия " (п. в. при км 121).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР