Снимки: Блиц41-годишната Нина Попова е жената, застреляна снощи в ски

...
Снимки: Блиц41-годишната Нина Попова е жената, застреляна снощи в ски
Коментари Харесай

Строшена китара пред апартамента на мъртвите Антон и Нина

Снимки: Блиц

41-годишната Нина Попова е дамата, убита нощес в ски курорта Пампорово. Предполага се, че тя е станала жертва на  убийство от ревнивост. Според проверяващите служители на реда причинител на закононарушението е мъжът, с който Нина е живеела от 5 години - рок музикантът Антон Бояджийски (48). Труповете на двамата бяха открити в Ауди ТТ до въжен превоз станция " Малина ", оповестява Блиц. 

Нина Попова е чиновник на пловдивска банка. Антон живеел в дома на Нина, която деляла един апартамент в Кършияка дружно с брат си Георги и 19-годишната си щерка. Момичето приключило колеж предходната година. 



" Двамата бяха естествена двойка. Той беше малко чудноват - от време на време поздравяваше, понякога- не. Чувахме понякога по какъв начин покачва звук, само че не сме ставали очевидци на експанзия от негова страна ", описа съседка. Строшената китара пред входната врата обаче приказва за много прочувствена връзка.



Днес сутринта в жилището са пристигнали родителите на Нина, дружно с полиция. " Решихме, че брат й се е забъркал в нещо, тъй като е рокер. После разбрахме за убийството ", шокирани са хората от блока. 



За последно съседите видели аудито на Бояджийски към 19 часа, паркирано на нормалното място пред входа. Той се сдобил със спортната кола преди 2 месеца. Колата на Нина продължава да е паркирана пред блока, което значи, че двамата са потеглили дружно към ски курорта.

" Не мога да допускам, че този човек би направил сходно безчовечие. Едва ли е инцидентно, че всичко се случва преди 14 февруари - Деня на влюбените. Очевидно спорът сред тях е ескалирал ", разясняват хора от блока.

Те допускат, че в основата на нещастието е мощна ревнивост от страна на Антон. 

В полицията в Смолян е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране. Проверяват се телефоните на двамата, както и тяхната персонална преписка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР