Снимки: bild.deВ​​​​​​секи човек има право на почивка. Това важи и

...
Снимки: bild.deВ​​​​​​секи човек има право на почивка. Това важи и
Коментари Харесай

Вижте как Меркел лекува кошмарните пристъпи

Снимки: bild.de

В​​​​​​секи човек има право на отмора. Това важи и за канцлерът на Германия Ангела Меркел. След промяната на министъра на защитата и пристъпите на трептене по време на публични събития, 65-годишният политик и брачният партньор й Йоахим Зауер се любуват на почивката си в Зулден (Южен Тирол), написа Блиц.

Зулден е италианско село с население от 400 души. От няколко години в него живее и именитият планинар Райнхолд Меснер, с който Меркел е другар. Селото е идеално за спокойна фамилна отмора.

До Южен Тирол немският канцлер постоянно се придвижва с хеликоптер.



От Байройт, където предходната седмица посети Вагнеровия фестивал, в понеделник Меркел кацна на летището в Инсбрук. За да се придвижи до Зулден, тя употребява автомобил. 

В спокойното селце Меркел се отдаде на цялостен релакс. В медиите се появи фотография, на която тя надига чаша вино в ресторант.



Освен немския канцлер, в Южен Тирол сега се намира още един авторитетен политик - президентът на страната Франк-Валтер Щайнмайер. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР