Снимки: , архивЦентралната избирателна комисия (ЦИК) открива процедура на договаряне

...
Снимки: , архивЦентралната избирателна комисия (ЦИК) открива процедура на договаряне
Коментари Харесай

ЦИК открива процедурата за обществена поръчка за машините за предсрочните парламентарни избори

Снимки:, списък

Централната изборна комисия (ЦИК) открива процедура на договаряне без авансово съобщение за възлагане на социална поръчка „ Дейности по обезпечаване на машинното гласоподаване в страната и отвън страната в изборите за национални  представители на 2 октомври 2022 година, за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и на 23 октомври 2022 година, според техническата спецификация и изискванията на контракта. Това се показва в решение на изборната комисия от през днешния ден, предава Българска телеграфна агенция,

Дейностите включват: Инсталиране на демоверсия на електронна бюлетина на до 500  специализирани устройства за електронно машинно гласоподаване (СУЕМГ) в 3-дневен период от решението на ЦИК за избор на реализатор на дейностите, параметризиране на бюлетините, настройване, профилактика, инсталиране и конфигуриране на до 11 100 (единадесет хиляди и сто) профилирани СУЕМГ, както и действия, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване на СУЕМГ и превозването им в страната за изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.;

Параметризиране на бюлетините, настройване, инсталиране и конфигуриране на до 15 (петнадесет) СУЕМГ за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година, както и дейностите, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване на СУЕМГ и превозването им в страната за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и при възможен втори тур.

За изборите за кметове на 23 октомври 2022 година, параметризиране на бюлетините, настройване, инсталиране и конфигуриране на до 15 (петнадесет) СУЕМГ, както и дейностите, представляващи логистично обезпечаване, техническо обслужване на СУЕМГ и превозването им в страната за частичните избори при възможен втори тур “.

ЦИК ще изпрати покани до Смартматик Интернешънъл Холдинг Б.В. и „ Сиела Норма “ АД, за присъединяване в процедура на договаряне без авансово съобщение за възлагане на социална поръчка по реда на Закон за обществените поръчки.

Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер на 6 800 000 (шест милиона и осемстотин хиляди) лв. без включен Данък добавена стойност.

В прогнозната стойност е включена алтернатива за в допълнение възлагане на действия при нужда от спомагателни СУЕМГ за частичните избори за кметове на 9 октомври 2022 година и на 23 октомври 2022 г. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР