Снимката на Сатаната!: Преди 10 години Елън ДеДженерис прави уникално

...
Снимката на Сатаната!: Преди 10 години Елън ДеДженерис прави уникално
Коментари Харесай

Снимката на Сатаната!: Преди 10 години Елън ДеДженерис прави уникално селфи на Оскарите. То се оказва прокълнато…

Снимката на Сатаната!: Преди 10 години Елън ДеДженерис прави неповторимо селфи на Оскарите. То се оказва прокълнато… Нов филм на ужасите може да украси синия екран. Сценарият за него е подготвен – и стартира преди 10 години. Малка детайлност обаче, е че случилото се в него ще е по автентичен случай.

Действието на ужасяващия филм се развива в нощта на премиите „ Оскар “, преди десетилетие, когато група перверзни звезди се събират за почтена фотография по време на излъчването на премиите.

Всички жадни за популярност артисти се тълпят в кадър и се усмихват  необятно в смокингите и роклите си. Сладникавата фотография се трансформира в пиар триумф и се споделя милиони пъти в обществените мрежи. Стокаратовите усмивки на звездите крещят: „ Ето, аз съм богат, прочут, обичан и ще бъда подобен вечно “.
Но…, както се оказва, смарт телефонът е… анатемосан!

Една по една „ фотографията на Сатаната “ нанася безпорядък на обречените си субекти: анулират се годежи, разтрогват се бракове на високо равнище и се срутват кариери.

Досущ като в „ Черно огледало “ и „ Екзорсистът “.
Както Джордан Пийл и починалият Джордж А. Ромеро сигурно биха ви споделили – „ няма нищо по-чудовищно от действителността “.

 

 

А този сюжет, като се изключи частта с дявола, в действителност е това, което се е случило с по-голямата част от А-листата в запаметяващото се, само че прокълнато селфи на Елън ДеДженерис от Оскарите през 2014 година
Десет години след 86-ата гала по връчването на премиите „ Оскар “, когато жизнерадостната водеща събра известните звезди за блестяща фотография, ориста на доста от позьорите се е трансформирала към по-лошо.

Погледнете тази сладка фотография – ДеДженерис, Кевин Спейси, Брад Пит, Анджелина Джоли, Брадли Купър, Джаред Лето, Джулия Робъртс, Мерил Стрийп и други

 

 

Първо, самата Дедженеръс беше свалена от поста си на кралица на дневния праймтайм.

В публикация на BuzzFeed от 2020 година бяха изнесени изказвания, обвиняващи комедиантката, че вкарва „ токсична среда на работното място “. В резултат на това в Twitter се появи тематика, наречена „ най-злият жив човек “. Ужас! По-късно източник от „ Шоуто на Елън Дедженеръс “ съобщи пред The Post: „ Всички истории са истина! “ 19-годишното предаване бе свалено през 2022 година

Междувременно през 2017 година Спейси беше мигновено уволнен от сериала си „ Къща от карти “ на Netflix, откакто артистът Антъни Рап го упрекна в полово посягане.

Това е станало съгласно него преди години, когато Рап е бил младеж (съдебното жури призна Спейси за невинен).

След това артистът от „ Американски прелести “ беше изправен пред голям брой други сходни обвинявания в Съединени американски щати и Обединеното кралство, като по всички тях беше оневинен или бяха оттеглени. Въпреки това кариерата му в никакъв случай не възвърна блясъка си.

Следва горчивият бракоразвод на Пит и Джоли поради „ непреодолими разлики “, който се развихри в неприятна обществена кавга две години след селфито.

Твърди се, че скандал е избухмал на борда на аероплан на Ryanair до Ибиса. Борбата им за собствеността върху френско лозе беше занимателно наречена „ Войната на розетата “.

Като приказваме за разлъка, през 2023 година Page Six заяви, че Стрийп и 45-годишният ѝ брачен партньор Дон Гъмър са разграничени най-малко от 2017 година

През 2014 година светлоокият и с буйна опашка Брадли Купър е номиниран за втория си „ Оскар “. Само вижте какъв брой благополучен и привлекателен е на това селфи. Е, от този момент артистът е номиниран за още 10 награди (включително за филми, които е режисирал и написал), само че в никакъв случай не е печелил.

Оттогава насам пък Джаред Лето се е снимал все във филми със злокобни сюжети!

„ Отряд самоубийци “, „ Лигата на справедливостта “ на Зак Снайдър, „ Къщата на Гучи “, „ Морбиус “ и „ Имението на духовете “. Опитвайки се да упражнява друга специалност, той реши да се изкачи на върха на Емпайър Стейт Билдинг.

А Джулия Робъртс, която в миналото беше най-голямата холивудска суперзвезда, от 2014 година насам бълва неуспех след неуспех.

Романтичната ѝ комедия „ Билет за парадайса “, в която взе участие и Джордж Клуни, е единственото ярко леке в десетилетието на разочарованията.
За благополучие, четиримата най-млади в фотографията отОскарите – Лупита Нионг’о, брат ѝ Питър, Дженифър Лорънс и Чанинг Тейтъм – остават невредими. Дано и да останат по този начин!

 

Източник – New York Post/Превод:SafeNews

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР