Снимката на Никълъс Кейдж ще се появи по опаковките на

...
Снимката на Никълъс Кейдж ще се появи по опаковките на
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж дава лице назаем за реклама

Снимката на Никълъс Кейдж ще се появи по опаковките на нов японски снакс на име Umaibou ( " вкусните пръчици " в превод). Той е известно лакомство за огромни и дребни в Япония , като се продава в разнообразни усети - солен, сладостен, лют.

Част от промоцията на Umaibou е филмът Army of One, чиято премиера е на 13 октомври. В него артистът от " Да напуснеш Лас Вегас " е в ролята на актуален Дон Кихот, който получава божествено привидение, че би трябвало да залови Осама Бин Ладен .

Героят на Кейдж потегля на задачата си въоръжен с меч, платен от сувенирен магазин, а в Пакистан се среща със остарели познати, сътрудници от Централно разузнавателно управление на САЩ, Господ и самия Бин Ладен. Зрителите, купили билети за Army of One, получават гратис опаковки Umaibou на стойност 1500 йени.

 Снимка 316580

Никълъс Кейдж е следващата холивудска звезда, станала рекламно лице на японски артикули. Преди него Брад Пит популяризираше кафе в кенчета, Леонардо Дикаприо - Suzuki, а Арнолд Шварценегер - инстантни нудъли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР