*снимката е илюстративнаВчера в 12,26 ч. е получен сигнал по

...
*снимката е илюстративнаВчера в 12,26 ч. е получен сигнал по
Коментари Харесай

Разлив на мазут на плажа на Шкорпиловци, граждани извикали пожарната

*снимката е илюстративна

Вчера в 12,26 ч. е получен сигнал по пожарната във Варна, че на плажната линия край с. Шкорпиловци е видяно замърсяване с мазут.

На място е изпратен екип на бранш СОД при РД ПБЗН и в наличието на специалист от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Варна е открито, че на бреговата линия северно от естакадата на Българска академия на науките, на разстояние към 1 – 1,5 км., на 2-3 места има разлив на нефтопродукти.

С констатациите от огледа са осведомени чиновници от „ Морска администрация “ и Община Долни чифлик, оповестиха от пресслужбата на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 1 минута) Рейтинг: 2265 | Одобрение: -3375 Пожарната пръска вода във водата ле? ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР