> Снимката е илюстративнаПоругаването на българския флаг буквално отприщи общественото

...
> Снимката е илюстративнаПоругаването на българския флаг буквално отприщи общественото
Коментари Харесай

След гнусната гавра с българското знаме: Стотици искат да линчуват мургавия гамен

> Снимката е илюстративна
Поругаването на българския байрак безусловно отприщи публичното неодобрение. На този стадий заканите към гамена от ромски генезис са най-вече в обществените мрежи, само че нищо чудно напрежението да ескалира, поради обстоятелството, че мургавият варварин е пуснат на независимост и прокуратурата не има намерение да внесе искане за задържането му под стража, против него няма да бъде повдигано обвиняване. В най-хубавия случай, ще отнесе парична санкция, която фамилията му надали ще заплати.

Както съобщихме, 16-годишният Хасан е възпитаник в 10-ти клас в Провадия. Гаврата е осъществена към 22:00 часа на 1 април пред погледите на група младежи, с които се събирал в двора, с цел да пушат марихуана и с цел да си пишат с безвъзмезден интернет.

Сигналът за случая е подаден от директорката на учебното заведение, която на идната заран, при идването си на работа видяла, че трибагреника над входа липсва, а по-късно намерила и следите от проникването в постройката и от унищоженото знаме. Според извършеното следствие по случая, никой от групата, станала очевидец на вандалския акт, не се е опитал да спре малолетния наглец.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР