снимката е илюстативнаПо време на разходка в града, вчера вечерта

...
снимката е илюстативнаПо време на разходка в града, вчера вечерта
Коментари Харесай

Има надежда: 10-годишната Андреа намери портфейл с пари и документи и го върна

снимката е илюстативна

По време на разходка в града, през вчерашния ден вечерта по ул. " Борисова " в Русе, 10-годишната Андреа открила мъжки портфейл на земята.

Детето посочило на баба си и дядо си, с които било сега, портмонето и тримата без никакви съмнения още същата вечер го занесли в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе. Предали го на дежурния полицейски чиновник на пропуща, като даже и не били видели какво има в портфейла.

Заедно с униформения преброили сумата от 487 лв., с персонална карта, шофьорска брошура и надзорен ваучър, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Служители от охранителна полиция намериха притежателя на изгубеното портмоне и той към този момент получи парите и документите си. А през днешния ден щастливият притежател Йордан Енев се срещна с момичето и нейното семейство, с цел да им благодари персонално.



По време на срещата зам.-директорът комисар Илиян Енчев изрази благодарност от името на чиновниците на русенската дирекция за достойната постъпка на 10-годишната Андреа. Тя е превъзходен образец за фамилно образование и почтено гражданско държание, както за връстниците си, по този начин и за всички възрастни, съобщи комисар Енчев, добавя Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР