Снимка znamena.comГермания ще предостави 10 милиона евро на Ливан като

...
Снимка znamena.comГермания ще предостави 10 милиона евро на Ливан като
Коментари Харесай

Германия ще предостави 10 млн. евро в помощ на Ливан

Снимка znamena.com

Германия ще даде 10 милиона евро на Ливан като незабавна помощ за премахване на последствията от детонацията в Бейрут. Това съобщи немският министър на външните работи Хайко Маас в навечерието на донорската конференция за Ливан. „ Жителите на Бейрут се нуждаят от нашата помощ “, сподели министърът. Днешната конференция е „ значим сигнал, преди всичко за тези, които директно са потърпевши от това злополучие “, добави той, представен от Булнюз.

„ Много се веселя, че от страна на немското държавно управление мога да обещая спомагателни 10 милиона евро “, съобщи Маас. Той напомни, че още преди тази покруса Ливан се е сблъскал със съществени провокации. „ Без промени няма да има нито устойчиви преобразования, нито непоклатимост “, предизвести Маас. Катастрофата „ може да бъде мотив за ново начало “, счита той. Външният министър прикани държавното управление на Ливан да проверява аргументите за детонацията и да обезпечи бистрота. Според него, само по този начин то може да върне доверието на своите жители.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР