Снимка: Варна24Новината за пускането (обявено като предсрпочно) на новото кръгово

...
Снимка: Варна24Новината за пускането (обявено като предсрпочно) на новото кръгово
Коментари Харесай

България има ново архитектурно чудо! Целият град коментира: В Пиза си имат наклонена кула, във Варна – наклонено кръгово!

Снимка: Варна24

Новината за стартирането (обявено като предсрпочно) на новото кръгово кръстовище на бул. „ Цар Освободител “ и новото трасе на бул. „ Левски “ трябваше да зарадва варненци. Но уви – новата „ облага “ е унищожена от мнения на водачи, които видяха... наклона на кръстовището.

В най-популярната шофьорска група във Facebook в морския град – „ Виждам те КАТ – Варна “, мнинията за ново кръстовище са просто съсипващи:

„ Наклонено кръгово, хаха! Новата бъдеща ледена пързалка на Варна “

„...но пък при проливен дъжд, ще бъде огромна атракция - рафтинг в градски условия с коли. СЯ към този момент ще ги стигнем *хамериканците, че и те такова нещо си нЕмат дори... “

„ Абсолютно извънредно е... несъмнено мисля да го заобикалям по всякакъв начин! “

" Архитектът на това кръгово и на Спортната зала май е еднакъв... за жалост! “ (коментарът загатва за приликата с извития покрив на Двореца на културата и спорта)

" Минах през днешния ден оттова и започнах по едно и също време да се дръзвам и рева. “

„ В Пиза си имат наглонена кула, във Варна си имаме - наклонено кръгово “

„ Не зная кой е проектантът, нооооо би трябвало да си навие дипломата на руло и да я възпламени. Това кръгово е безусловно безумство. “

Тъй като новината за стартирането на кръговото се появи през днешния ден, мнозина скептични към хода на ремонтите водачи взеха решение, че става въпрос за първоаприлска смешка. Уви, не е по този начин.

„ За страдание не е първоаприлска смешка, ледена пързалка зимата, а по време на дъжд- рафтинг и отводняване на мазетата и гаражите на блокчетата изпод. Отново демонстрация на гениална бг инженерна мисъл и потънали в асфалта кървави пари “ , разяснява един от водачите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР