Снимка, в която се твърди, че са показани отливки на

...
Снимка, в която се твърди, че са показани отливки на
Коментари Харесай

Макети на iPhone 14 загатват за размерите на камерата и кейса

Снимка, в която се твърди, че са показани отливки на идните модели от серия iPhone 14 на Apple, се появи онлайн, предлагайки още един обзор към относителните размери на слуховите устройства.

Трябва да се има поради, че отливките, показани на изображението, получено от Weibo, евентуално са направени за потребление в производството на калъфи за iPhone на трети страни, а не за действителни телефони. Все отново наподобява, че те съответстват с непотвърдени детайлности, които чухме през последните месеци, изключително във връзка с размерите на устройствата, написа hicomm.bg.

Първата забележителна разлика в гамата е неналичието на iPhone mini модел. Размерите на iPhone се трансформират през 2022 година и Apple отстрани 5.4-инчовия iPhone, защото се оказа неизвестен измежду клиентите.

След като регистрира слаби продажби на iPhone mini, Apple предлага по-големи размери на iPhone за своите водещи устройства: 6.1-инчов iPhone 14, 6.1-инчов iPhone 14 Pro, 6.7-инчов iPhone 14 Max и 6.7-инчов iPhone 14 Pro Max. Очаква се моделите iPhone 14 да наподобяват като моделите iPhone 13 със същия дизайн с плосък борд.

Предвиждат се леки промени в размера на камерата в цялата гама. Според схемите на ‌iPhone 14 Pro‌ Max, споделени от известния с вътрешната си информация Макс Вайнбах, издатината на камерата на iPhone от висок клас за 2022 година ще бъде с дебелина 4.17 мм, или с 0.57 мм по-голяма от издатината на iPhone 13 Pro Max.

Пространството, което изпъкналостта заема на гърба на ‌‌iPhone‌‌, също ще се усили с към 5% във всяко измерение, преминавайки от настоящата широчина от 35.01 мм на 36.73 мм и височина от 36.24 мм до 38.21 мм. Тепърва следва да научим какви могат да бъдат относителните промени при общоприетите модели iPhone 14.

Очаква се тези промени на камерата също да доведат до усъвършенствания на Ultra Wide камерата. Слуховете допускат, че моделите на iPhone 14 Pro биха могли да се снабдят със обилни усъвършенствания на широкоъгълната камера и актуализации на телеобектива.

Анализаторът на тематика Apple Минг-Чи Куо има вяра, че моделите iPhone Pro за 2022 година ще разполагат с 48-мегапикселова необятна камера, което би било доста усъвършенстване по отношение на актуалната 12-мегапикселова камера и благоприятни условия за запис на 8K видео.

Докато изображението демонстрира единствено задната част на устройствата, се чака моделите iPhone 14 Pro от 2022 година да отстранен прореза в интерес на някаква композиция от кръговиден изрез за перфорация за камерата, комбиниран с изрез във формата на хапче. Очаква се тази смяна да бъде лимитирана до моделите Pro, до момента в който общоприетите модели iPhone 14 ще продължат да имат необятния разрез.

Очаква се Apple да показа моделите iPhone 14 на събитие, което евентуално ще се организира през септември 2022 година, в случай че Apple следва предходните периоди за стартиране на пазара.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР