Снимка УикипедияСветлините на Айфеловата кула в Париж ще бъдат изгасени

...
Снимка УикипедияСветлините на Айфеловата кула в Париж ще бъдат изгасени
Коментари Харесай

Гасят светлините на Айфеловата кула в памет на жертвите на атентатите в Шри Ланка

Снимка Уикипедия

Светлините на Айфеловата кула в Париж ще бъдат изгасени довечера в среднощ в памет на жертвите на атентатите в Шри Ланка, оповестява БГНЕС. Жертвите на нападениятаса минимум от осем разнообразни националности.

Загинали са петима английски жители, измежду които двама с двойно американско и английско поданство. Трима индийци, трима датчани, двама китайци, двама турци, един холандец и един португалец са измежду жертвите.

Министерството на вътрешните работи на Шри Ланка заяви, че девет задгранични жители се водят за безследно изчезнали. 25 тела на жертви към момента не са разпознати и има опасения, че те също са на задгранични туристи.

Най-малко 207 души са били убити при нападенията против хотели и църкви, а ранените са повече от 450.

Властите в Шри Ланка желаеха хотелите в страната да вземат оптимални ограничения за стягане на сигурността. Това стана след офанзивите против няколко първокласни хотела в страната в неделя сутринта. Властите също приканиха жителите да се въздържат да популяризират и споделят непроверена информация, тъй като тя може да провокира боязън измежду туристите в страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР