Снимка УикипедияБългарската държава е създадена през 632 г., когато Кубрат

...
Снимка УикипедияБългарската държава е създадена през 632 г., когато Кубрат
Коментари Харесай

Зам.-министърът на образованието: България е създадена през 632 г.

Снимка Уикипедия

”Българската страна е основана през 632 година, когато Кубрат се връща от Константинопол в земите на днешна Украйна, повежда придвижване за избавление на българите от аварско господство и основава страна ”, съобщи заместник-министърът на образованието Петър Николов-Зиков пред " Нова телевизия ".

Според него като година на учредяване на страната ни в учебниците е вписана 681 година, тъй като по този начин решила властта по време на комунистическия режим. Сега трябвало да се стартира публичен спор по тематиката, написа Факти.бг

Петър Николов-Зиков написа за значими събития от историята и в новата си книга ”Българската монархия ”. Той споделя още, че първите български владетели не са били езичници. Кубрат бил покръстен в Константинопол, а неговият внук Тервел получил купата ”кесар ”, която не можела да бъде дадена на човек, който не е християнин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 15 секунди) Рейтинг: 5945 | Одобрение: 1760 КОКОШ ЦИЦИ..А МОЯ КОМЕНТАР,КЪДЕ ИЗЧЕЗНА..ТЕРИТОРИЯТА Е СЪЗДАДЕНА 600 ГОДИНА..А НА БАС С ТОЯ ЗАМ..НА Пожарна охрана МЕТЪР КОЖА И ЛИТЪР КРЪВ..600 ГОДИНА..   Изплезване  Усмивка  Ухилен   НЕКА МИ ПОКАЖЕ КЛИП..ИНАК.. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР