Снимка U.S. Army, ФейсбукСАЩ ще увеличи присъствието си в Европа,

...
Снимка U.S. Army, ФейсбукСАЩ ще увеличи присъствието си в Европа,
Коментари Харесай

САЩ отмениха изтеглянето на войските си от Германия и пращат още

Снимка U.S. Army, Facebook

Съединени американски щати ще усили наличието си в Европа, евентуално поради назряващия спор сред Украйна и Русия. 

Съединени американски щати ще разположат спомагателни 500 бойци в Германия, заяви министърът на защитата Лойд Остин на посещаване в Берлин и беляза поврат в проектите на някогашния президент Доналд Тръмп за евакуиране на към 12 000 американски бойци от тази страна, предадоха " Ройтерс " и " Франс прес ", представен от Евроком.

" Спряхме проектите " за евакуиране на войски, сподели Остин на конференция с немската си сътрудник Анегрет Крамп-Каренбауер. " Информирах министъра за желанието ни да разположим за непрекъснато още към 500 бойци в региона на Висбаден от есента. Мисля, че това наше изпращане на още 500 бойци приказва за нивото на партньорството ни и за уговорката ни към НАТО ", добави той.

" Чудесна вест е, че освен президентът Байдън разгласи, че проектите за евакуиране отпадат, а и че в противен случай, тези войски в Германия ще бъдат увеличени ", съобщи Крамп-Каренбауер, която дефинира решението като " доста мощен знак за единение ".

В момента в Германия са ситуирани 34 500 американски военни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР