Снимка: TwitterНай-голямото семейство във Великобритания ще се увеличи с още

...
Снимка: TwitterНай-голямото семейство във Великобритания ще се увеличи с още
Коментари Харесай

Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете

Снимка: Twitter

Най-голямото семейство във Англия ще се усили с още един член. Майката Сю Радфорд разгласи, че чака 21-ото си бебе, оповестяват в. " Дейли мейл " и Българска телеграфна агенция. Бебето ще е момиченце.

Майката Сю Радфорд роди предходното си бебе през септември предходната година и се зарече, че то ще е последното. То се споделя Арчи и е 11-ото й момче. 

" Съвсем почтено, не мога да допускам ", казва госпожа Радфорд.  " Ние сме просто в потрес ", прибавя брачният партньор й.

Сю Радфорд е на 43 години, а брачният партньор й Ноел - на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър. 

Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едвам на 14. Решават да задържат бебето, тъй като и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години. Едно от децата им е мъртвородено, само че то " още е част от фамилията ".

Семейството получава детски надбавки от 170 английски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават към 300 лири и доста деликатно възнамеряват всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири. 

В листата им за пазар на ден са 9 л мляко, 3 л сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специфични сделки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци.
Всеки ден пускат по девет перални и употребяват по четири ролки тоалетна хартия. 

Сю и Ноел към този момент имат три внучета от щерка си Софи. Те живеят от 11 години в огромна къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР