Снимка: ТуитърШаан Миа от Бристол, Англия, никога не е имал

...
Снимка: ТуитърШаан Миа от Бристол, Англия, никога не е имал
Коментари Харесай

30-годишен ерген се умори да бъде сам и предприе мерки, за да открие своята принцеса. Той...

Снимка: Туитър

Шаан Миа от Бристол, Англия, в никакъв случай не е имал другарка, само че към този момент е изцяло изтощен от самотата. Мъжът реши да поправя обстановката и даже започва цяла промоционална акция в мрежата за това.

Шаан е сигурен, че хората, които употребяват приложения за запознанства, не търсят обич, а краткотрайни случки. 

Но 30-годишният британец решил да вземе ориста в личните си ръце. Той към момента се надява да откри своята идеална скъпа жена - благодарение на уеб страницата, който той сътвори самичък, пише Mirror .

В допълнение, Shahan започва промо акция с хаштаг #DateShahan в мрежата. Той снима рекламата, в която споделя какво тъкмо чака.

„ Никога не съм имал дълготрайна връзка или нещо даже малко съществено. Мразя запознанства в уеб сайтове. Всички те се основават на външния тип, а не на личността. ”, споделя Миа.

Сайтът започва предходната седмица, само че до момента Шаан е приказвал единствено с едно момиче. Той не е смутен, тъй като няма какво да губи, написа Life.ru.

„ Винаги съм се фокусирал повече върху кариерата си и ми е прелестно да бъда самичък. Но в този момент желая да се любувам на живота с някого. ”, добавя Шаан.

Превод: „ Петел ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР