Снимка Туитър, Кира ЯрмишПетел продължава да следи какво се случва

...
Снимка Туитър, Кира ЯрмишПетел продължава да следи какво се случва
Коментари Харесай

Арестуваха Навални на летището в Москва

Снимка " Туитър ", Кира Ярмиш

" Петел " продължава да следи какво се случва с Алексей Навални. Неприятностите за съветския опозиционер започнаха след завръщането му на родна земя. Както е известно, самолетът с Навални кацна в Москва, откакто бе пренасочен от Внуково.

Алексей Навални беше задържан малко откакто стъпи на съветска земя. Критикът на Кремъл е бил арестуван на гишето за паспортен надзор, оповестяват международните организации. Неговият юрист е нямал право да тръгне с него. Опозиционерът е имал опция да беседва за малко с публицистите, откакто е слязъл на терминала на летище „ Шереметиево “. Пред тях той е споделил, че е благополучен, че се прибира като е нарекъл деня “най-добрият през последните пет месеца “.  Опозиционерът е разкритикувал управляващите, че отклоняват самолета и „ излагат хората на заплаха “. Той се извини на останалите пасажери за цялата блъсканица и сподели, че не се опасява от арест.

Говорителят му Кира Ярмиш даже е съумяла да снима задържането, написа tribune.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР