Снимка: Тони Тончев, BGbasketИвана Николова от Славия е най-добрата млада

...
Снимка: Тони Тончев, BGbasketИвана Николова от Славия е най-добрата млада
Коментари Харесай

Талант на Черно море е най-проспериращ баскетболист у нас. Божо Аврамов е №1 при мъжеге

Снимка: Тони Тончев, BGbasket

Ивана Николова от Славия е най-хубавата млада баскетболистка на България. Тя бе наградена на баскетболната вечер, която се организира сега в хотел „ Рамада “ в София. Николова е родена през 2001 година, а все още в 18 мача за тима си има приблизително по 18.5 точки и 6.0 битки, заяви BGbasket.

``
реклама

За най-хубав млад баскетболист пък бе определен Цветомир Чернокожев от Академик София. Роденият през 2000 година играч има приблизително по 15.3 точки и 7.1 битки досега през сезона в НБЛ.

И двамата бяха част от националните тимове на България за 18-годишни - надлежно девойки и юноши.

Най-прогресиращ състезател пък стана Мартин Йорданов от Черно море Тича. 17-годишното крило има приблизително по 9.4 точки и 4.3 битки в НБЛ досега през сезона.

Божидар Аврамов от Левски Лукойл бе определен за баскетболист на годината. Той получи премията си на баскетболната вечер в хотел „ Рамада “.

Варненският гард победи с тима си в Балканската лига и българския шампионат през предходната година и игра край за Купа България.

При приемането на премията Аврамов сподели: „ Благодаря на всички, има и други, които заслужават премията. Това е една премия за последните няколко години напред. Надявам се да ме държи, с цел да популяризираме България отсега нататък. “

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР