Снимка: Телеканал ЗвездаТерористите от Джебхат ан Нусра извършиха опит за

...
Снимка: Телеканал ЗвездаТерористите от Джебхат ан Нусра извършиха опит за
Коментари Харесай

Атакуваха руската база в Сирия. Русия отрази удара

Снимка: Телеканал " Звезда "

Терористите от " Джебхат ан Нусра " направиха опит за нахлуване против съветската военновъздушна база " Хмеймим " в Сирия с реактивна система за залпов огън, само че дежурните сили на Противовъздушна отбрана са отразили офанзивата, заяви през днешния ден пред публицистите съветското министерство на защитата, представено от ТАСС, написа обстоятелства.бг.

``
реклама

" На 19 май вечерта от терористите на " Джебхат ан Нусра " бе осъществен опит за нахлуване против съветската авиационна база " Хмеймим " чрез реактивна система за залпов огън. Около 20.00 ч. в неделя от зоната за деескалация в Идлиб против съветската авиационна база от терористи са изстреляни 6 реактивни снаряда. Дежурните сили на авиационната база са унищожили всички снаряди ", съобщи министерството.

Руското министерство на защитата акцентира, че базата не е претърпяла вреди и няма жертви при офанзивата, като " Хмеймим " продължава да действа в работен режим. Руското разузнаване локализирало направилата нападението артилерийска установка в региона на село Кафр Нобл в провинция Идлиб и тя била унищожена с акуратен удар от съветски военен аероплан, прецизирали в министерството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР