Снимка ТелеграфРоми скочиха на учител от основно училище Даскал Димитри“

...
Снимка ТелеграфРоми скочиха на учител от основно училище Даскал Димитри“
Коментари Харесай

Пак безчинство: Седмокласничка си вдигна блузата пред учител, мъже го пребиха с мотив че я пипал

Снимка " Телеграф "

Роми скочиха на преподавател от главно учебно заведение „ Даскал Димитри “ в Кюстендил. Скандалът станал при започване на тази седмица, откакто седмокласничка обвинила преподавателя си по физическо образование Иван Костов, че я опипвал, оповестява " Телеграф ".

``
реклама

„ Колегата е с дълъг стаж и се слави с положително име. Няма по какъв начин той да е протегнал ръка на момичето. Явно се търси скандал или уволнението на директорката на образователното заведение “, разясниха преподаватели от школото, поискали анонимност.

За диалог в учебното заведение била поканена майката на седмокласничката. На срещата са участвали родител, преподавателят, момичето и психолог. Ако имаше сходен проблем, майката щеше да е осведомена до момента. Самото момиче даже не си е спомнило какъв брой пъти е било докосвано и къде от учителя. До този миг беше пусната само анонимна тъжба в РУО “, разясниха учители от главното учебно заведение.

Извършен е и обзор на камерите в образователното заведение, които открили, че девойката даже не е доближавана от учителя си по физическо образование, настояват възмутените преподаватели.

Охраната в образователното заведение не съумяла да озапти преди три дни група ядосани роми, измежду които бащата на девойката, проникнали в образователното заведение с претекста, че имат среща с директорката. Причакали преподавателя и почнали да го постановат. На мястото на нападението била учителка, която незабавно подала сигнал в полицията. Двама от нападателите били арестувани.

" До колкото знаем, самото момиче си е вдигнало блузата, с цел да си демонстрира плочките на корема на сътрудника ", настояват учители. „ Всичко това се прави за уронване престижа на учебното заведение и отстраняването на директорката. Иван Костов си е извадил здравно и най-вероятно ще заведе дело против нападателите си. Жалкото е, че по подобен метод се унищожава името на един човек, който е и прочут държавник “, разясниха още учители от главно учебно заведение „ Даскал Димитри “.

В момента Иван Костов е в болничен и се възвръща след нападението си. Проведени са и редица срещи с психолог с момичето и нейните съученици.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР