Снимка: Team Bulgaria, фейсбукДвама от Черно море играха в драматичен

...
Снимка: Team Bulgaria, фейсбукДвама от Черно море играха в драматичен
Коментари Харесай

Двама от Черно море играха за младежите на България при 1:1 с Полша

Снимка: Team Bulgaria, фейсбук

Двама от Черно море играха в трагичен мач на младежкият народен тим в Полша.

Нашите приключиха 1:1 с Полша в предпоследния си двубой от Група “5 ” на квалификациите за Евро 2021.

" Морякът "  Виктор Попов излезе титуляр и игра от самото начало, а съотборникът му на " Тича " Илиан Илиев се появи в игра след почивката.

Футболистите на Александър Димитров играха доста добре и превъзхождаха противника си, само че не съумяха стигнат до успеха. Здравко Димитров изведе нашите момчета напред със страховит гол преди почивката, само че през втората част Бартош Бида изравни.

България се нуждаеше само от победа, с цел да стигне съвсем несъмнено до финалите в Унгария и Словения следващата година, само че в този момент ще би трябвало да се надява на знамение в последните мачове, с цел да вземе визи за Евро 2021.

Теоретичните шансове за класиране въпреки всичко остават, само че за жал, граничат по-скоро с фантастиката. При победа в последния ни мач против Естония и загуба на Полша от Латвия, " лъвчетата " ще станат втори, само че шансът да сме измежду най-хубавите 5 втори тима е най-малък, защото има прекомерно доста независещи от нас фактори, написа gong.bg. 

Класиране: 

1. Русия 23 т. 
2. Полша 17 т.
3. БЪЛГАРИЯ 15 т. 
4. Сърбия 12 т.
5. Естония 5 т.
6. Латвия 4 т.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР