Снимка: СтрумаАдвокатът на майката от Сандански, обвинена в убийството на

...
Снимка: СтрумаАдвокатът на майката от Сандански, обвинена в убийството на
Коментари Харесай

Адвокатът на Кристина от Сандански: Тя не помни да е убивала децата си

Снимка: " Струма "

Адвокатът на майката от Сандански, упрекната в убийството на двете си деца, разкри,че тя не помни нищо, обвързвано с жестокото закононарушение.

" Кристина Дунчева има визия към този момент какво се е случило - че децата ги няма. Разказваше, отговаряше напълно обикновено, съответно на въпросите с прелестна памет и мемоари за предишното досега на деня на убийството на децата. Заявява, че до 10.00ч., когато е имала следващия скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, от там нататък обаче й се губи всичко. Споменът й е, че вратата се разрушава, нахлуват хора, чува крясъци, писъци и по този начин накатът татък, само че нищо съответно не декларира, не споделя. Казва, че няма спомен, осведоми Маньо Алексиев, представен от Българска национална телевизия. 

Районният съд в Сандански отсрочи за 17 декември делото за домашно принуждение против Георги Трайков, татко на убитите Васил на 5 години и 3-годишната Ивон.
За убийството им е упрекната и арестувана майката Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото против Георги Трайков. Днес Кристина не участва на съвещанието на съда, а беше представлявана от юриста й Маньо Алексиев.
В съда не пристигна и бащата на убитите деца Георги Трайков. По молба на юриста му делото за домашно принуждение беше отсрочено, поради нередовно приканване на Трайков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР