снимка: sportal.bgЕдна от звездите на Лудогорец – Каули Оливейра, е

...
снимка: sportal.bgЕдна от звездите на Лудогорец – Каули Оливейра, е
Коментари Харесай

Лудогорец продава една от звездите си. Друга е близо до завръщане в Разград

снимка: sportal.bg
Една от звездите на Лудогорец – Каули Оливейра, е напуснал подготвителния лагер на разградчани в Белек, научи Sportal.bg. Преди два дни бразилецът е отлетял за България. Причина за този процес на събитията е, че Каули е пред трансфер в различен клуб и се чака той да бъде разгласен всеки миг.

В началото на зимната подготовка полузащитникът пожела да премине в Панатинайкос. Гърците обаче отхвърлиха да платят откупната уговорка от 2,5 млн. евро и дадоха с 800 000 евро по-малко. Техните очаквания бяха, че със спестените пари ще покрият заплатата на Каули за първите 14-15 месеца.

Докато траеше цялата тази сага бразилецът се приготвяше с Лудогорец в Белек, само че не играеше в контролите. Имаше вид Каули да се появи на терена в последните три или четири инспекции, само че след прибирането му в България той не е на дневен ред.

Най-вероятно Каули ще продължи кариерата си в своята татковина, където ще носи фланелката на локалния Баия, който е подготвен да извади желаните от Лудогорец 2,5 млн. евро.

Крайният бранител Жуниор Кайсара е пред завръщане в редиците на отбора от Разград, призна самият той. Бразилецът прекара 3 сезона при разградчани сред 2012 и 2015 година, като по-късно игра за Шалке 04 в Бундеслигата. От 2017 година е неизменима част от турския Истанбул Башакшехир.

“В момента се намирам в такава обстановка тук в Башакшехир, че желая да си намеря нов тим. Вече приказвах с Башакшехир, като те са подготвени да ме оставят да си потегли като свободен сътрудник. Сегашният треньор тук избира различен футболист на моята позиция. Затова и желая да отида да играя в различен тим, като Лудогорец е една от вариантите, само че казусът в този момент е заплатата.
В Лудогорец заплатите не са толкоз високи,
колкото в Турция. В момента това е единственото затруднение пред завръщането ми, само че се опитваме да намерим решение. Говорих с хора от клуба преди 2 дни. Не мога да загатна имената им, тъй като бе поверителен диалог. Те ми споделиха, че в клуба желаят нещата да станат, аз също желая да се случи и да се върна още веднъж в клуба. Казаха ми, че има информации в България за интерес от ЦСКА, само че никой не се е свързвал с мен от този клуб ”, съобщи Кайсара пред “Дспорт ”.

“Договорът ми тук е доста добър. Малко по-трудно е да си потегли отсам и да понижа заплатата си, само че ние търсим решение ”, добави още крайният защитник.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР