Снимка: sport-vt.comКрасимир Балъков е новият мениджър на Етър. Решението на

...
Снимка: sport-vt.comКрасимир Балъков е новият мениджър на Етър. Решението на
Коментари Харесай

Балъков оглави Етър, обеща да спаси отбора от изпадане

Снимка: sport-vt.com

Красимир Балъков е новият управител на Етър. Решението на клубната администрация бе оповестено на конференция на стадион " Ивайло ". Това е напълно нов пост по европейски модел, който дава спортно-техническата власт на легендата на великотърновския футбол Красимир Балъков, само че в екип с останалите треньори.

В него влизат още треньорите Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров, които ще извършват функционалностите на треньори. Това значи, че към този момент няма да се разчита на Иван Вутов и Мирослав Иванов, написа Блиц.

Новият екип бе публично показан от ръководителя на УС на Етър проф. Георги Камарашев и члена на клубната администрация Александър Нанков. Своята цялостна поддръжка изрази и бронзовият медалист от САЩ`94 и първенец с Етър Цанко Цветанов, на който заболяване попречи да участва. 

„ Изцяло поддържам концепцията Красимир Балъков да поеме новия пост основен управител в клуба. Убеден съм, че с неговите упоритости и визии за футбола Етър ще продължи развиването си в посока нагоре “, разяснява Цанко Цветанов.

Балъков щe води тима от треньорската пейка в мачовете. „ Реалисти сме, знаем какъв е бюджетът ни, по тази причина би трябвало да бъдем сплотени. Само с добра огранизация можем да реализираме задачите си. По тази причина се върнах в родния си клуб – да спасим Етър от изпадане, а в случай че стане освен това – добре пристигнало “, разяснява легендата на великотърновския футбол.

Освен за спортно-техническата част, Балъков ще работи и по въпроса и за базите в съдействие с общината.

Новият основен мениждър разяснява и слуховете за баснословна заплата, които се ширят в последните дни. „ Ако беше различен клуб – може да се приказва за пари. Тук ще получавам минимума, който Управителният съвет може да си разреши “, разясни Балъков.

Вече се работи по селекцията, само че имена ще се афишират като дойдат самите играчи. Ще се търсят такива за всички линии – нахлуване, атакуващи халфове, десен бек.

След конференцията Красимир Балъков се срещна и с очакващите го пред стадион почитатели. „ С вас Етър има един състезател повече “, съобщи Бала, като ги увери, че ще носи цялостната отговорност за представянето на „ виолетовите “.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР