Снимка: Сдружение Един българин/ Facebook. ЦНСТ, село Лесичово. 24 май

...
Снимка: Сдружение Един българин/ Facebook. ЦНСТ, село Лесичово. 24 май
Коментари Харесай

Ицо Хазарта обяви, че създава сдружение в помощ на деца

Снимка: Сдружение Един българин/ Фейсбук. ЦНСТ, село Лесичово. 24 май 2022 година
Народният представител от „ Продължаваме промяната “ и музикален реализатор Христо Петров – Ицо Хазарта заяви, че е основал съдружие, което да пази правата и да оказва помощ на деца, настанени в обществени услуги, на обществено слаби хора и на хора в неравностойно състояние. Сдружението носи името „ Един българин “. 

„ В активността си „ Един българин “ се управлява от правилата на хуманизма, демократизма, морала и етиката. Ние имаме вяра, че всеки юноша и госпожица е персона и има право на ценене и почитание, на здравни грижи, достъп до обучение, опция за развиване, изложение на лично мнение, отбрана от принуждение, корист и дискриминация “, се споделя в уеб страницата на сдружението.

„ В понеделник станах на 43. В последната година имам ново работно място, където част от сътрудниците ми се пробват да убедят мен и другите хора, че работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки, както и в нарушение на разпоредбите, които самият ти си приел, че би трябвало да спазваш. Мисля, че на това работно място са нужни различен вид хора “, написа той във Фейсбук.

„ Моля, разгледайте уеб страницата – и страницата. Това е моят непретенциозен принос към страната ми за последната една година. Малко е, знам, а в това време лишава много старания, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като разгласих обществено с какво се занимавам, с мен се свързаха голям брой хора, които желаят да оказват помощ по всевъзможен метод. Вярвам, че дружно с тях
оттук насетне можем да създадем чудеса “
, споделя.

В края на предишния парламент Петров заяви, че подарява цялата си депутатски заплата за изоставени деца.

„ За това, че ме въодушевяват в тази моя задача желая да изкажа своята признателност към децата и тези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия “, добавя националният представител.

Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР