Снимка: Сайт на групата на ЕНП в ЕвропарламентаОт понеделник върховенството

...
Снимка: Сайт на групата на ЕНП в ЕвропарламентаОт понеделник върховенството
Коментари Харесай

Кой и как мотивира малтийската евродепутатка Мецола да направи 36 поправки в декларацията за България

Снимка: Сайт на групата на ЕНП в Европарламента

От понеделник върховенството на закона и митингите в България са във фокуса на вниманието на Европейски Съюз. Всичко стартира с спор в Европейския парламент и ще завърши с резолюция, която ще бъде гласувана в четвъртък. Основният текст на резолюцията към този момент е подготвен, само че евродепутатите имаха опция да внесат своите оферти за промени. В множеството случаи депутатите имат по една, две или най-много три ремонти, написа

Ето за какво интензивността на една малтийска евродепутатка във връзка с резолюцията за България провокира всеобщо учудване. Става дума за Роберта Мецола от ЕНП, която е внесла 36 ремонти. Още по-интересно е, че всичките й оферти са в посока обезсмисляне на декларацията и злепоставяне на политическите съперници на ръководещите в България. Мецола упорства да попада текст, в който се твърди, че „ прочут магнат на казина, туризъм и градежи, против който са повдигнати 18 обвинявания,  финансира продължаващите митинги ”. Сред общо 36-те ремонти, които целят мощно да смекчат острия звук против държавното управление в документа, евродепутатката Мецола предлага текст, в който явно засяга съветниците на президента Пламен Узунов и Илия Милушев. Усърдието на тези депутатка буди доста въпроси, най-малкото тъй като тя няма по какъв начин да познава в такава дълбочина политическия живот у нас и да знае за такива нюанси, част от които са убягнали даже и на публиката в България. Затова остава да допуснем, че тази жена или се занимава единствено с България, което е доста малко евентуално, или просто някой й е диктувал какво да напише. И тя го направила или от обич към истината, или заради някаква друга пристрастеност.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР