Снимка: РИА Новости / Михаил Воскресенски Руското министерство на отбраната

...
Снимка: РИА Новости / Михаил Воскресенски Руското министерство на отбраната
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната предупреди медиите за провокации на СБУ по образци на Белите каски


Снимка: РИА Новости / Михаил Воскресенски

Руското министерство на защитата предизвести представители на медиите за идните и към този момент осъществените провокации от страна на СБУ във връзка с обстановката в страната, написа.

„ Обръщаме вниманието на медиите, че Службата за сигурност на Украйна приготвя и към този момент прави провокации по добре познатите шаблони на Белите каски ", се споделя в изказване на съветското военно ведомство.

Отбелязва се, че театрални фотоси към този момент са направени в редица украински градове с хипотетични „ всеобщи жертви " измежду цивилното население на страната. Видеоклиповете се популяризират от СБУ посредством следени канали на Telegram и обществени мрежи.

„ Целта им е да обвинят Русия в сякаш безразборни и непропорционални удари за заплашване на цивилното население и лъчение по западните телевизионни канали. Искам особено да подчертая: съветските въоръжени сили не нанасят удари по градовете на Украйна. Нищо не заплашва цивилното население ", споделиха от съветското министерство на защитата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР