Снимка: Радио ВарнаОбщина Варна отменя концерта на Морска гара и

...
Снимка: Радио ВарнаОбщина Варна отменя концерта на Морска гара и
Коментари Харесай

Извънредно! Кметът на Варна постъпи правилно: Отмени концерта и всички празненства тази вечер заради издирването на двете деца

Снимка: Радио Варна

Община Варна анулира концерта на Морска гара и празничната заря в символ на съпричастност към фамилиите на двете изчезнали момчета. В морето от северната страна на вълнолома продължава издирването на двете деца, които бяха пометени и огромна вълна, до момента в който се разхождали до тетраподите. 

" Днес 15-ти август към 17,43 ч. е получен сигнал на тел. 112, че две деца са паднали от вълнолома в морето в региона на  Морска гара. Започнало е незабавно търсене на двете деца, като в интервенцията вземат участие чиновници на „ Гранична полиция “, " Морска администрация ", Военноморски сили и пожарната. Кметът на Варна е в непрекъсната връзка с тях. Заради трагичния случай се анулира празничният концерт на Морската гара и зарята ", оповестяват от общината. 
 

В 21 часа в свободната зона на Пристанище Варна трябваше да стартира празничен коцерт с присъединяване на Славин Славчев и група Julian’s Laughter, Атанас Колев, Papi Hans, Виктория Георгиева, 100 KILA, Deep Zone Project, Орлин Павлов и дует Morandi (Румъния). за 23.20 беше планувана празничната заря. 

Отменя се и Тържествения концерт в Летния спектакъл от 20 часа с присъединяване на Михаил Белчев и Кристина Белчева и фолклорните ансамбли " Варна " и " Тракия – Пловдив ", както и гала по връчване на почетни звания и оценки

Засега остава Концертът край фонтана със солисти и оркестър на Държавната опера – Варна, под диригентството на Мартин Пантелеев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР