снимка Радио ВарнаМазилка се срути от тавана в подлез във

...
снимка Радио ВарнаМазилка се срути от тавана в подлез във
Коментари Харесай

Таван на подлез във Варна рухна пред майка с количка

снимка Радио Варна

Мазилка се срути от тавана в подлез във Варна, тъкмо преди майка с бебешка количка да влезе в него. Инцидентът е станал преди ден в подлеза на кръстовището на бул. " Левски " и ул. " Подвис ", съобщави Радио Варна. 

" Малко преди да преминем с детската количка пред нас падна огромно парче мазилка от тавана. А в случай че бяхме минали секунди по-рано? ", разяснява пред кореспондент пострадалата Галина Кършева.

" Най-интересното е, че на кръстовището сега тече ремонт и сигурно има хора от АПИ или от Общината. Очевидно, те не са счели за нужно да създадат нещо по въпроса и груповата безнаказаност можеше да докара до следващ случай... естествено без отговорни. Поради ремонта, пресичането на булеварда с количка е съвсем невероятно, пешеходците са много затруднени като вървят по пътното платно, тъй като няма обособени тротоари,и подлезът се употребява повече от всеки път.Не желая да разясня какъв брой съм разочарована от безхаберието и бездействието на виновните за това, нито да знам кой е отговорен. Много се надявам някой да вземе ограничения, преди да се стигне до произшествия. И не става дума за съответния подлез, а за надзор на сигурността и функционалността на сходни уреди. ", съобщи госпожа Кършева, която ни даде и фотоси от мястото на случая. 

Репортерска инспекция сподели, че рисковият подлез към този момент е ограден с лента, с цел да се ограничи прекосяването през него. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР