Снимка: Пресцентър на БСППрестъпление е да сме върху златна мина,

...
Снимка: Пресцентър на БСППрестъпление е да сме върху златна мина,
Коментари Харесай

Калоян Паргов за изворите: Престъпление е да сме върху златна мина и да не я ползваме

Снимка: Пресцентър на Българска социалистическа партия

„ Престъпление е да сме върху златна мина, а да не я използваме “. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата за общински съветници Калоян Паргов на среща с поданици на регион „ Лозенец “ в Банската градинка, написа fakti.bg.

Той беше безапелационен, че България е известна с минералните си извори, а сега на доста места те са просто неизползваеми.

„ Това са пропуснати доходи за страната и столицата. Навсякъде по света се строят балнеоложки центрове, единствено тук прахосваме минералните води “, изясни Калоян Паргов.

„ Решението е, посредством публично-частни партньорства, да се развиват и това да носи пари за общината “, сподели той. Според Паргов, в случай че се разработят такива центрове всички ще завоюват, това ще развие и туризма. „ София е европейска столица и би трябвало да наподобява като такава “, добави Калоян Паргов.

Водачът на листата на Българска социалистическа партия в София, която е с номер 56 в бюлетината, уточни, че би трябвало транспарантно ръководство. „ Това ще се реализира посредством публични препоръки. Трябва да има надзор “, уверен е той.

„ В регион „ Лозенец “ има незадоволеност от настоящето ръководство. Време е за смяна “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София.

В срещата взеха присъединяване и претендентът за кмет на регион „ Лозенец “ Николай Велчев, както и претендентите за общински съветници Атанас Минев и Симеон Иванов. „ Лозенец “ е в центъра на София и би трябвало да наподобява като заслужен централен регион “, сподели Николай Велчев. „ Кварталната инфраструктура даже тук, в центъра, не е в положението, в което би трябвало да бъде “, добави той.

Атанас Минев бе безапелационен, че презастрояването и пренаселеността са главен проблем на квартала. „ Прекомерното застрояване не е от изгода за никого, минимум за жителите. Трябва да се прекъсне тази порочна процедура “, уверен е Минев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР