Снимка: Прессекретариат на ПрезидентаБългарска компания е готова безвъзмездно да дари

...
Снимка: Прессекретариат на ПрезидентаБългарска компания е готова безвъзмездно да дари
Коментари Харесай

Компания е готова да дари система, проследяваща в реално време разпространението на коронавируса

Снимка: Прессекретариат на Президента

Българска компания е подготвена безплатно да подари на страната система за мониторинг и връзка , проследяваща в действително време разпространяването на вируса, зоните под карантина, наличните болнични заведения и нуждаещи се от лекуване и поддръжка жители, написа topnovini.bg.

Това стана ясно по време на срещата на държавния глава Румен Радев с представители на бранша на осведомителните технологии, които са основали системата, оповестиха от президентската институция.

Радев означи, че представителите на най-бързо прогресиращия бранш у нас – осведомителните и информационните технологии, са реагирали на рецесията не с суматоха, а с оферти и хрумвания за нейното по-бързо преодоляване и превъзмогване. 

От компанията обясниха, че програмата е основана на практики, употребявани от други страни.  Програмата планува въвеждане на информация както от здравните управляващи, по този начин и от жителите. Органите за оперативно ръководство могат да дават данни за лечебни заведения, леглова база, зона под карантина.

Гражданите на безусловно непринуден принцип и  с обезпечена анонимност могат да вкарват здравния си статус  и да получават вести за инфектирани зони или връзка с открит с ковид пациент.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР