Снимка pixabayПромени ще има в Youtube. Тя ще е за

...
Снимка pixabayПромени ще има в Youtube. Тя ще е за
Коментари Харесай

Промени във Youtube

Снимка pixabay

Промени ще има в Youtube. Тя ще е за потребителите с Android. Ето в какво се състоят новите неща:

Със сигурност всеки консуматор е привикнал с добре познатата функционалност за приплъзване на наличие в клиповете, като движите точката, показваща напредъка в клипа от плейъра в долната част

Така можете да виждате какво ще се случва напред в даден клип и разрешава елементарно да се ориентирате в наличието, както и да откриете съответна част от видеото, което гледате, пише 

Тази функционалност е най-полезна, когато гледаме клипове с огромна дълготрайност и е неизменима част от основаването на платформата до момента. Предстоящ ъпдейт за мобилната версия на YouTube, обаче ще отстрани тази функционалност.

По този метод няма да можете да превъртате даден клип като местите курсора на музикалния плейър от. Функцията към този момент е налична за устройствата с iOS и до дни ще е налична за най-популярната мобилна платформа.

За в бъдеще вместо да докосвате лентата, показваща напредъка на даден клип ще можете да кликнете и да плъзнете пръста си в мечтаната посока, с цел да превъртите наличието в самото видео. Гугъл считат, че тази смяна ще ни спести моментите, когато инцидентно натискаме и прескачаме напред в наличието, което гледаме.

Можете също по този начин да употребявате вградените бутони, които превъртат през 10-секундни шпации,  с цел да се ориентирате времево в даден клип в YouTube oт устройствата с Android.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР