снимка pixabayОвен Не трябва да се безпокоите от някои проблеми,

...
снимка pixabayОвен Не трябва да се безпокоите от някои проблеми,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Може да получите добри новини от далеч

снимка pixabay

Овен
Не би трябвало да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които напоследък са Ви безпокоили, тъй като доста скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, тъй като напоследък сте били доста заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, само че в действителност повода не е в това. Просто е пристигнало време да оздравеете. Ако желаете, може да се посъветвате с доктор, с цел да бъдете по-спокойни.

Телец

Понякога най-хубавото нещо, което може да извършите е, да не вършиме нищо, изключително когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се, да не го показвате. Ако нещата върват нататък, дори си дайте тип, че нищо не Ви е направило усещане. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не би трябвало да форсирате развиването на нови връзки. Не правете неверния извод, че би трябвало да поощрите този човек или да го зарадвате с позитивен отклик. Позволете му известно време да се повари в личен сос.
 

Близнаци

Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
 

Рак

На прага Ви стои драма и упорито чука, искайки да я пуснете. За благополучие, от дълго време сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, в случай че не желаете да извършите това. Ако всичко това стартира да припомня традиция, замислете се, по какъв начин да станете недостъпни за присъединяване в сходни подиуми. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте непознатите спорове да Ви сковават, или да лимитират свободното Ви напредване. Дайте си опция да изследвате нови територии.
 

Лъв

Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.
 

Дева

Трябва да сте по-внимателни, защото денят не е изключително удобен за представителите на Вашия знак. Има риск за обилни загуби, за каквито сега не сте подготвени. Важно е да разчитате единствено на себе си, защото даже хората, които имат извънредно предпочитание да са Ви в помощ, може да Ви създадат мечешка услуга. Много е значимо да бъдете търпеливи с околните си, като освен да намерите общ език с тях, а и да се постараете да избегнете разправиите, а в случай че се постараете, това е изцяло допустимо. Не е желателно да обсъждате дълготрайни проекти, изключително пък в случай че се отнасят за финанси.
 

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че би трябвало да помните, че има заплаха да отидете прекомерно надалеч. Втората Ви половинка ще бъде лишена от задоволително внимание, а сътрудниците може да изпитат професионална ревнивост. Изключително деликатната и търпелива трудова активност ще даде предстоящите плодове. Звездите споделят, че Ви се предлага да спазвате лека диете, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в избухлив разказ. Не бъдете наивани: на всички места Ви чакат подводни камъни.
 

Скорпион

Ако нямате повече сили с цел да търпите недостатъцоте на своя обичан човек( а през днешния ден те ще бъдат като на длан ), не си заслужава да взимате преждевременно решение и да си тръгнете, събаряйки всички мостове зад себе си, без да помислите задоволително. По-добре единствено за секунда си представете живота си без този човек. И ръководейки се от своето чувство, вземете решение по какъв начин да се държите по- нататък.
 

Стрелец

През този ден не би трябвало да пропагандирате ярките си нови хрумвания (ако, несъмнено, ги имате). Нека те да преминат незначителен инкубационен интервал, защото им е належащо известно време да съзреят и да улегнат. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се желае, само че не се отдалечавайте прекомерно от мястото на своя дом. Опитите Ви да се заемете със скучна рутинна работа, могат да провокират у Вас неспокойствие. Намерете време за осъществяване на несложни фамилни ритуали, както и за другарство с другари от детството и с родственици.
 

Козирог

Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.
 

Водолей

Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура.... Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време....
 

Риби

Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР