Снимка PixabayОвен Днес не е най-добрият ден за начало на

...
Снимка PixabayОвен Днес не е най-добрият ден за начало на
Коментари Харесай

Обещаващо начало на седмицата за 5 зодии

Снимка Pixabay

Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните. 

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Днес звездите Ви предлагат да се облечете колкото се може по-ярко и празнично, и по опция да прекарате нощта в голяма компания. Сред гостите евентуално ще се откри представител на противоположния пол, който да Ви обърне внимание и да се опита да се приближи до Вашето сърце.

Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош - просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Вашият обичан човек би трябвало да е паралелно с Вас освен в наслада, само че и в горест. Днес ще се появи неповторима опция да го изпробвате и в едната и в другата обстановка, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до какъв брой сте си нужни един на различен.

Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Някои хора обичат сърпрайзи, само че що се отнася до Вас, предпочитате всичко да бъде тъкмо по този начин, както сте го възнамерявали. Разбира се, това не постоянно е допустимо, и в това сте се убеждавали доста пъти през живота си. Освен това Вие знаете и прийом да контролирате това, което става, или най-малко бихте желали да стане. Всичко зависи от това, по какъв начин ще реагирате на тези събития. Не забравяйте това!

Водолей
Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.

Риби
Отдавна е към този момент време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя дрешник и помислете за частичната му смяна. Какво неприятно би имало, в случай че се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во от ден на ден се приближава към естественото, само че това напълно не значи, че всичко е минало. Неприятен проблем може да скапе настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте - може би повода е във Вашето омаловажаване на казуса. Днешният ден не дава обещание нещо свръхнеобичайно, в случай че не се опитате да си го осигурите благодарение на интензивно търсене на завършения. Днес са вероятни кратни пътувания с делова или персонална цел. Днес обстановката напълно не е оптимална във връзка с парични средства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР