Снимка PixabayОвен Денят обещава да стане приятен за вас. Чак

...
Снимка PixabayОвен Денят обещава да стане приятен за вас. Чак
Коментари Харесай

Везни: Бъдете изключително внимателни днес

Снимка Pixabay

Овен
Денят дава обещание да стане прелестен за вас. Чак до среднощ ще се резервира вероятността за сполучливи и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а дори и за демонстриране на личните гении. През тази част от денонощието ще имате мечтаната независимост, даваща Ви опция да отидете, където желаете. Именно в края на деня ще имате опция да се свържете с другари и съидейници, както и да се заемете със своето обучение или забавна интелектуална работа. Сутринта – в противен случай: би трябвало да се концентрирайте над кариерата, службата, а също и над отговорностите. 
 
Телец
Уверени ли сте, че Вашата половинка се отнася към приятелите Ви единствено като към другари? Звездите не Ви приканват да показвате образцови подиуми на ревнивост, само че си заслужава, най-малко да бъдете деликатни! Те дори Ви поучават, в случай че забележите нещо, да поговорите с приятеля, а не с обичания си човек. Приятелят ще Ви разбере по-добре.

Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак
Денят е подобаващ за другарство с началството и за разискване на настоящи задания. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки рационални обстоятелства и доводи. От сутринта могат да зародят нови хрумвания, само че би трябвало да се откажете от тяхното насърчаване през този ден. Времето е уместно за интелектуална работа, а също за другарство и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква загадка.

Лъв
В този ден би трябвало да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите условия за външна прелест като цяло, и хубост – в частност. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор.

Дева
Ще успвате в работата си. Не единствено чудесно ще се справяте с всичко, с което се занимавате, само че и ще помагате на заобикалящите по този начин, че те да могат да укрепят своя професионален престиж, да намерят съидейници и да оправят връзките си с сътрудниците. Действително значимите триумфи за в този момент Ви карат да чакате, само че за благополучие не сте от хората, които не дооценяват дребните достижения. Вероятни са нови запознанства и забавни срещи, само че те надали ще доведат до съществени връзки. В сложни обстановки може да разчитате на другари, които ще Ви схванат по-добре и от роднините, и от обичания човек. Не се преуморявайте с непотребни натоварвания.

Везни
Бъдете извънредно деликатни в диалозите! Днес несъзнателно може да издадете непозната загадка, или инцидентно да разпространите информация, която не е предопределена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в отрицателните оценки - зарад тях може да се скапват връзките Ви с авторитетни хора. Добре би се отразили освен на настроението, само че и на самочувствието времето, прекарано в уединение. Поради намаления си витален капацитет, през днешния ден сте уязвими за отрицателни въздействия. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....

Стрелец
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания.Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Козирог
През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разсъдък, на тестваните способи и и на своите на практика убеждения. Неочаквано посетилото Ви ентусиазъм може да се окаже доста мощно, само че кратковременно. Това е положително време за другарство с другари, както и за преписка с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не постоянно ще съответстват, само че обезателно ще можете да намерите допустими взаимни отстъпки.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР