Снимка: pixabayОбвиненията не са към цялата ясла, а към определен

...
Снимка: pixabayОбвиненията не са към цялата ясла, а към определен
Коментари Харесай

Майката на детето, за което има съмнения, че е насилвано: Обвиненията не са към цялата ясла, а към определен човек

Снимка: pixabay

Обвиненията не са към цялата ясла, а към избран човек, който не си е приключил работата.

Това сподели пред камерата на БТВ Маргарита Стоянова, майка на 2-годишното дете, за което се води следствие за принуждение в детска ясла в Ловеч. " На първия ден детето бе щастливо и искаше отново да отиде на ясла. На втория ден обаче, когато я взех, нещата към този момент се трансформираха и тя плачеше. В яслата ми споделиха, че това е обикновено и децата по този начин реагират. След като си търгнахме щерка ми бе смутена, плачеше, не беше контактна, не искаше да си играе. Гледаше втрещено и ревеше. Не искаше да влиза в банята, само че когато най-сетне я съблякох - видях синина. Отидохме при правосъден доктор, който откри, че синината е от принуждение, притискане с пръсти и удар с тъп предмет, а не от рухване или удар от игра. До този миг не съм упреквала безусловно никой. Мислих, че детето претърпява стрес от смяната в режима. Като видях данните от правосъдния доктор, отидох в детската ясла и желаех да приказвам с някоя от лелките, само че разговарях единствено с директорката, която ми изясни, че ще организира вътрешно следствие и ще откри какво се е случило, само че към този момент такова няма нещо. Пак ще повторя, че обвиняванията не са към целия личен състав на яслата ", сподели още майката. 

По телефона се включи и Магдалена Баева, шеф на детската ясла, която описа своята версия за случката. " При нас работят експерти, при които е неприемливо да се случи принуждение. Никога не е имало принуждение. Това дете е идвало два дни на ясла. Обяснението за следи от нокти по детето е несериозно. Такива кръвонасядания могат да се случат на всички места. Разпитала съм всички чиновници и те са ми дали писмени пояснения. Никой от личния състав не е видял по това дете да има синини и контузии. За два дни детето бе безусловно умерено. Пращах фотоси на майката, с цел да е спокойна. Детето се разплака, когато видя майка си. Това е обикновено. На тази вързаст децата по този начин показват страстите си ", разкри Баева.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР