Снимка: PixabayНа 84 години почина основателят на Елдоминвест Цветан Велчовски.

...
Снимка: PixabayНа 84 години почина основателят на Елдоминвест Цветан Велчовски.
Коментари Харесай

На 84 години почина основателят на Елдоминвест Цветан Велчовски

Снимка: Pixabay

На 84 години умря създателят на " Елдоминвест " Цветан Велчовски. Той е напуснал този свят на 1 ноември, оповестяват от компанията.

" Благодарение на неговата предвидливост и организаторски умения, през последните 33 години „ Елдоминвест ” мина през всички повратности на икономическия преход и през днешния ден е едно от знаковите лица на българската индустрия, познато в страната и десетки страни зад граница. Превърна се в неделима част и от живота на доста варненски фамилии.

Г-н Велковски остави след себе си организация и фирмена просвета, присъщи на водещите европейски компании. В спомените на всички, познавали и работили с господин Велковски, са запечатани неговия голям престиж,  страхотно възприятие за комизъм, заразителна силата и способността му да се оправя невъзмутимо и с най-тежките провокации.

Нека бъде светла паметта му!

От признателния екип на „ Елдоминвест ”.

Опелото ще се състои в Катедрален храм „ Успение Богородично “ на 4 ноември от 12.00 часа, а погребението - от 13.00 часа в Централни гробища – Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР