снимка pixabaylamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Овните днес не трябва прекалено дълго да се

...
снимка pixabaylamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Овните днес не трябва прекалено дълго да се
Коментари Харесай

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят

снимка pixabay

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец

Откажете се от дейна активност и се концентрирайте към разбор на събитията, които стават в живота Ви. Оценете личните си триумфи и неуспехи напоследък. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в тази ситуация се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, изключително с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща сензитивност и интерес към всичко ново и незнайно, може да станат причина за рискови обстановки. Запазете успокоение, и компликациите и трудностите по Вашия път ще бъдат отстранени.
 

Близнаци

Днес може в действителност доста да Ви провърви. Звездите предсказват с удивление за себе си да намерите едра банкнота на пътя си или някъде в подлез... И несъмнено, насладата Ви няма да има лимит! Звездите Ви поучават да не планирате за тези пари съществени покупки, а постъпете по-просто. Устройте си дребен гуляй със своята половинка в някое кафе - от където пристигнало, там и отишло...
 

Рак

Денят е обвързван с финансови загуби. Въздържайте се от взимане на решения, свързани с пари, а също и от недомислени придобивки или подписване на съмнителни покупко-продажби. Бъдете подготвени да измененията своите проекти, отнасящи се до персоналното или фамилно имущество. Перспективите в работата не са неприятни и ще можете да се наложите над противниците, както и да прокарате превъзходна своя концепция. В персоналната сфера събитията ще се подрежадт доста удобно. Няма възможност за съществени промени, а единствено за малко наслади и изненади. Възможно е образуване за сполучливо пътешестване.
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!
 

Дева

Днес ще се наложи да сте оптимално съществени с Вашия обичан човек, дори и на него да му се желае да се посмее, да се пошегува или да се направи за малко на простак. Само че само деловия метод при общуването ще Ви обезпечи цялостно взаимно схващане и поддръжка, а за момента тъкмо това Ви е нужно.
 

Везни

Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.
 

Скорпион

За Вас това е ден на сполучлива реализация на проектите. Всичко, което е било добре премислено и проведено, минава по допустимо най-хубавия метод. Импровизациите обаче ще се окажат не толкоз удачни, защото Вие не по този начин бързо и безгрешно, както различен път, ще реагирате на измененията в обстановката. Възможно е приемане на ненадейно уведомление, което да Ви удиви, и дори ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят връзките с околните: те освен ще Ви поддържат, само че и ще Ви подлагат на критика. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви нервира не на смешка. Вечерта са вероятни съществени разправии.
 

Стрелец

Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.
 

Козирог

Дами, през днешния ден не ви е неразрешено, да вършиме всякакви покупки: като се стартира от артикули, и се свърши до битова техника. Oтношенията с някой, който Ви интересува, може да се характеризират с някаква несигурност. Тъй като това няма да има външни прояви, няма да се стигне и до взаимни упреци и обвинявания. Затова няма никакъв смисъл да влизате в безмислени разногласия. Още от сутринта би трябвало да съберете мислите си, защото е време да реализирате от дълго време умислен проект. Би било добре да позвъните на своите близки.
 

Водолей

Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...
 

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР