Снимка ПиксабейТрагичен инцидент е станал в една от най-големите държави

...
Снимка ПиксабейТрагичен инцидент е станал в една от най-големите държави
Коментари Харесай

Сграда се срути в Индия, има много жертви

Снимка Пиксабей

Трагичен случай е станал в една от най-големите страни в света. Най-малко 11 души бяха убити и най-малко 18 ранени при сриването на къща в индийския мегаполис Мумбай. Инцидентът е станал късно вечерта в сряда, оповестява ТАСС, базирайки се на канала NDTV.

Двуетажна жилищна постройка се е срутила върху друга структура в бедните квартали на Малад. На мястото на случая текат избавителни интервенции, управляващите считат, че има хора останали под руините. По-рано " India Today “ заяви за 11 починали и седем ранени. Беше маркирано, че  с пасителите са съумели да извлекат 15 души от руините, предаде БГНЕС.

Спасителите също изтеглят хора от друга триетажна постройка, която е в окаяно положение. По предварителна информация повода за случая може да бъде наводняването на постройката - сезонът на дъждовете стартира в западната част на Индия, а първият мусонен дъжд тази година към този момент се изля в Мумбай.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР