Снимка ПиксабейСтрелба с жертва в САЩ е сред водещите новини

...
Снимка ПиксабейСтрелба с жертва в САЩ е сред водещите новини
Коментари Харесай

Стрелба в клиника в САЩ, има загинал

Снимка Пиксабей

Стрелба с жертва в Съединени американски щати е измежду водещите вести на международните организации сега.  Един човек почина, а четирима бяха ранени при пукотевица в клиника в американския щат Минесота. Драмата се разиграла малко пред 11 ч. сутринта във вторник в клиника в град Бъфало. Стрелецът е 67-годишен мъж, който бил неудовлетворен от медицинските услуги в лечебното заведение.

Мъжът е арестуван, заяви АП.

Сапьори изследват съмнително устройство, което мъжът е оставил в болничното заведение и други - в мотела, където бил отседнал. Говорител на клиниката заяви, че гибелта на един от петимата ранени е била установена в болничното заведение, написа Novini.bg.

Един ранен при стрелбата е изписан, а трима са в сериозно, само че устойчиво положение. Задържаният е прочут на локалните управляващи с проблемите, които е имал с лечебни заведения в региона. Остава неразбираемо за момента дали в клиниката е избухнало взривно устройство, само че телевизионни фрагменти демонстрираха няколко изпочупени прозорци на болничното заведение. Най-малко два прозореца са счупени и в мотела, където е бил отседнал арестуваният.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР