Снимка ПиксабейСАЩ изпратиха ясно послание на голяма държава в Азия. САЩ

...
Снимка ПиксабейСАЩ изпратиха ясно послание на голяма държава в Азия. САЩ
Коментари Харесай

САЩ: Връщаме ядрената сделка, за да отговорим на Иран

Снимка Пиксабей

Съединени американски щати изпратиха ясно обръщение на огромна страна в Азия. САЩ имат вяра, че връщането към Съвместния повсеместен проект за деяние по иранската нуклеарна стратегия ще даде опция на Вашингтон да отговори по-добре на провокациите от Техеран. Това заяви на брифинг ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Нед Прайс, представен от БГНЕС.
 

" Възнамеряваме да продължим напъните си за ограничение на иранската нуклеарна стратегия, като се върнем към осъществяването на съглашението, както и да продължим интензивно да противодействаме на редица закани от Иран “, съобщи служителят на Държавния департамент.

Във вторник Вашингтон упрекна иранските специфични служби в образуване на скрит план за похищение и превозване на американски публицист отвън Съединени американски щати. По това дело бяха повдигнати обвинявания против пет лица. Журналистката живее в Ню Йорк и е от ирански генезис.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР