Снимка: ПиксабейПандемията от коронавирус не стихва и това принуждава да

...
Снимка: ПиксабейПандемията от коронавирус не стихва и това принуждава да
Коментари Харесай

Въведоха полицейски час в Брюксел. Магазините затварят в 20 часа

Снимка: Пиксабей

Пандемията от ковид не стихва и това принуждава да се вземат нови съответни ограничения. 

Така направиха и в сърцето на ЕС - Брюксел.

Брюкселските управляващи взеха решение през днешния ден да вкарат полицейски час от 22 часа в района и разпоредиха магазините да затварят в 20 часа. От понеделник се не разрешават културните и спортните действия, разгласи през днешния ден министър председателят на Брюкселския регион Руди Верворт, представен от Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

Тези нови ограничавания се прибавят към признатите в петък от държавното управление за цялата страна и към ограниченията, оповестени от Валония, франкофонския регион на страната, който е мощно обиден от пандемията. " Положението е доста съществено ", съобщи Верворт на конференция.

Населението на Брюксел е 1,2 милиона души и в града се намират централите на европейските институции и на НАТО. Мерките, които бяха оповестени през днешния ден, ще се ползват и за чиновниците на интернационалните институции, посочи Агенция Франс Прес. Ще се оправим, единствено в случай че взетите през днешния ден решения бъдат изпълнявани от популацията, акцентира Верворт.

Резултатите от ограниченията ще станат ясно след 10 до 15 дни, прецизираха брюкселските управляващи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР