Снимка ПиксабейОт Бионтех съобщиха, че до края на годината ще

...
Снимка ПиксабейОт Бионтех съобщиха, че до края на годината ще
Коментари Харесай

Бионтех ще произведе 2 милиарда ваксини до края на годината

Снимка Пиксабей

От " Бионтех " оповестиха, че до края на годината ще произведат далеч повече дози ваксини от обещаното. Новина оповестиха и от " Модерна ".

Германската биотехнологична компания " Бионтех " съобщи през днешния ден, че ще може да създаде 2 милиарда дози от имунизацията против COVID-19 до края на 2021 година Това е доста повече от в началото заложената цел от 1,3 милиарда дози, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Бионтех ", работеща в партньорство с американския фармацевтичен колос " Пфайзер ", е достигнала до тази нова прогноза, имайки поради " новия стандард ", допускащ извличането на 6 дози от флакон, вместо 5, се споделя в оповестен на уеб страницата ѝ документ.

Освен това " Бионтех " разчита и на разширението на сегашните си индустриални качества, включително откриването на нов обект в края на февруари в немския град Марбург.

Американската лаборатория " Модерна " заяви в официално съобщение, че е почнала през днешния ден доставките на своята ваксина против COVID-19 в Европа. Всички колета за Европейски Съюз и Европейското икономическо пространство ще се извършват от швейцарска логистична компания.

" Дистрибуцията в целия Европейски съюз е едно от най-големите провокации, пред които се е изправяла Модерна ", сподели Дан Стейнър, вицепрезидент на компанията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР