Снимка ПиксабейДнешният ден ще донесе пари на една зодия, слава

...
Снимка ПиксабейДнешният ден ще донесе пари на една зодия, слава
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Снимка Пиксабей

Днешният ден ще донесе пари на една зодия, популярност на втора и обич на трета.

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление.За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас, написа

Телец

Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде обвързван с неподходящо стичане на събитията и загуби. Създалата се обстановка е много комплицирана, и към този момент не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба персона, ще се откажете от своите цели, виждайки многото авторитетни и многочислени недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка обстановка, и му кажете това. Разбира се никой не печели постоянно в Казиното на живота, само че понякога може да се падне джакпота.
 

Близнаци

Няма да съумеете да довършите работите, които, въпреки и да са били значими, не са съумели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате- Вие сами сте захвърлили започнатото посред път, с вярата, че всичко някак „ автоматизирано ” ще завърши. За Ваше страдание, това не е станало, и през днешния ден би трябвало да се постараете, с цел да приключите и да се справите със обстановката. За благополучие, Вие сте задоволително дейни и енергични, с цел да вземете нужните ограничения.Не би било зле, да намерите съидейник и асистент всред околните си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи през днешния ден е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате много по-добре.
 

Рак

Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.
 

Лъв

Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...
 

Дева

Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....
 

Везни

Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е необикновено - прекомерно. Всъщност, любовта и разсъдъка не се съчетават изключително, и по тази причина Вашата половинка няма да бъде във екстаз от измененията, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си въпреки и капчица от своето всекидневно безумие...
 

Скорпион

Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.
 

Стрелец

Не се поддавайте прекомерно постоянно на промяна на настроението. Времето е уместно за угаждане на персоналните потребности, само че несъразмерната неустойчивост и непотребните прищявки освен че няма да са Ви от изгода, а дори ще се окажат спънка. По тази прична малко самодисциплина, съвестност и отговорност, ще се окажат належащо и задоволително изискване с цел да се справите с всяка работа и бързо да намерите истински решения за задания от всевъзможен жанр. Ако чувствате, че не Ви доближават познания, обърете се към по-опитни хора, на които имате доверие и на които сте уверени, че може да разчитате.
 

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
 

Водолей

Да се свиете на кравай, да се заврете в най- длечния ъгъл и да се покриете с някаква дрипа.... Да, през днешния ден не сте най- общителния човек, а и не желаете да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара... Общуването с обичания може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от две думи: „ Обичам те ”, и всичко ще бъде задоволително.
 

Риби

През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР