Снимка ПиксабейПетел продължава да следи какво се случва, след като

...
Снимка ПиксабейПетел продължава да следи какво се случва, след като
Коментари Харесай

Гюнер: Потъналият край Турция кораб е возил товар за България. Най-малко двама души са загинали

Снимка Пиксабей

" Петел " продължава да следи какво се случва, откакто товарен транспортен съд потъна край бреговете на Турция. Вече има информаци за коя страна е пъувал корабът. Съобщава се и за първи починали.

" В региона на Инкум в провинция Бартън потъна изсъхнало товар ният  транспортен съд   " Арвин ", чийто  екипаж  се състоеше от 12 жители на Украйна.  Кораб ът е плавал под знамето на Палау и е потопен заради неприятно време по време на автобус от Грузия към  България . Към днешна дата са избавени шест души ", означават от администрацията на град Бартин, предава БГНЕС.

Лошите метеорологични условия, съгласно предварителните данни, са предизвикали злополуката на изсъхнало товар ния  транспортен съд  край крайбрежията на  Турция . Това оповестиха пред публицисти от администрацията.

Пресслужбата на Росморечфлот " заяви, че на борда има 12 души, двама от които са съветски жители. Отделът също по този начин добави, че „ притежателят на плавателния съд е украинска компания “.

Според губернатора на провинция Бартън Синан Гюнер минимум двама членове на  екипаж а на  транспортен съд а за насипни  товар и са били убити, а шестима избавени. Турският флот изпрати фрегата за присъединяване в издирвателни и избавителни интервенции в региона на провинция Бартън в  Черно море , където  транспортен съд ът за насипни  товар и потъна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР